Projekte aktuale

QSA bëri shpërndarjen e  Katërt për vitin 2017 në kuadër të projektit  “Bukë dhe shpresë”

QSA bëri shpërndarjen e Katërt për vitin 2017 në kuadër të projektit “Bukë dhe shpresë”

Kumanovë, 23 Shtator 2017 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Kumanovë, në kuadër të...

QSA realizon projektin “Së bashku në bankat e shkollës” në shkollat e Komunës së Preshevës (Foto)

QSA realizon projektin “Së bashku në bankat e shkollës” në shkollat e Komunës së Preshevës (Foto)

Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit, vazhdon të implementojë projekte humanitare në trevën e Luginës...

QSA realizoi projektin “Shporta e Kurban Bajramit 2017“

QSA realizoi projektin “Shporta e Kurban Bajramit 2017“

Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit , me rastin e festës së Kurban Bajramit, realizoi...

Mesazh Urimi me rastin e festë së Kurban Bajramit

Mesazh Urimi me rastin e festë së Kurban Bajramit

Vëllezër e motra të nderuar! Me rastin e festës së Kurban Bajramit, pranoni urimet...

QSA bëri inaugurimin e shtëpisë për familjen Jusufi nga Corrotica (Foto, Video)

QSA bëri inaugurimin e shtëpisë për familjen Jusufi nga Corrotica (Foto, Video)

Preshevë, 31 gusht 2017   Të drejtat njerëzore për jetesë, për t‘u ushqyer dhe...

QSA bëri shpërndarjen e pagave mujore në kuadër të projektit “Streha e Jetimëve”

QSA bëri shpërndarjen e pagave mujore në kuadër të projektit “Streha e Jetimëve”

Preshevë, 30 gusht 2017 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Preshevë bëri shpërndarjen e...

QSA bëri shpërndarjen e muajit të Pesë dhe Gjashtë në kuadër të projektit “Streha e jetimëve” (Video)

QSA bëri shpërndarjen e muajit të Pesë dhe Gjashtë në kuadër të projektit “Streha e jetimëve” (Video)

Kumanovë, 14-15.08. 2017 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Kumanovë, në kuadër të projektit...

QSA shpallë projektin “Shporta e Kurban Bajramit 2017“

QSA shpallë projektin “Shporta e Kurban Bajramit 2017“

Preshevë & Kumanovë, 18 gusht 2017 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit njofton opinionin e...

QSA, SHPAK dhe Nora filluan realizimin e projektit “Rreze drite”

QSA, SHPAK dhe Nora filluan realizimin e projektit “Rreze drite”

Preshevë, 6 gusht 2017 Në kuadër të projektit “Rreze drite”, Qendra e Solidaritetit dhe...